SHAHAIDI » YG TERBARU?
SHAHAIDI » YG TERBARU?
Azmil » boleh akses saya di fb..lagi mudah insya Allah
syahirah »
kenalanBaru » salam, yang boleh menyatukan melayu dan Islam adalah Rasulullah SAW dan bukan parti politik
Azmil » thanks brother nik!
Azmil » thanks brother nik!
azmilabrar » err dah lama tak update..nanti saya kemas balik elok elok ya..hehe
nanniez » Follow al hijrah tadi.... Mula rasa ingin tahu apa isu2 trkini azmil abrar
nik » Tvalhijrah brought me here, good point there, all d best bro.
nik » Tvalhijrah brought me here..good point about PRU, all da best bro.
si pipi merah » nak follow blog ni. tapi dimanakah button follow?
azmilabrar » I will try to reactive this blog insya Allah..
azmilabrar » I will try to reactive this blog insya Allah..
junior d'marketer » tak de entry baru ke abang azmil.
syuhada » salam.. abg azmil, tulis post baru.. bukak2 je gamba b**i.. adehh..... help, help...!!
hero » testing
Andeh » Salam MauliduL Rasul 1430H.. Hayati perjuangan ikuti teladan sebarkan keperibadian Nabi Junjungan.. Smg kehidupan dalam ketenangan... -Andeh-
azmilabrar » program dakwah training di masjid bukit indah esok dari 8 pagi ke 5 petang..datanglah..
nora » salam, nak tanya ada program seminar dakwah lg tak dkt sekitar kl ni
Andeh » selamat berpenal...
iz » selamat mengembara ke selatan tanahair..
Azmil Abrar » insya Allah saya berpanel bersama bro zusuff , di dewan seri temenggong, uitm johor ahad ini jam 9 pagi..jemput hadir..
Azmil Abrar » Assalamualaikuk Kak Zu! Apa khabar?? Family semua sihat? Kembar comel tu sihat tak? apa perkembangan terbaru? datanglah singgah ofis..kami semua merindui...
Andeh » huhuu~ bang azmil..ntah hape2 je jwp ptd sabtu aritu..
kak zu pencen. » salam, lama tak dgr brita.. rindu la pulak.. nanti kawin jemput kak zu
Andeh » clun nasyid die anjurkan unt palestin funds. invite inteam n unic. esknye joint viva diia. Nk jmp kak pat (fatmah) aje ekceli...die de bg talk...hihii~
Andeh » owhhh~ bgs3x...bangga dgn semangat bang azmil untuk berkongsi ilmu agama ..yang tak pernah padam..ermm jo baru aje trn segamat aritu. Joint konsert amal Malam Irama Wahyu en syam.
amy sofea » slm ziarah..barakallahufik
Azmil Abrar » religious talk sebenarnya jo...insya Allah 1 mac ni di uitm johor pula..
ukhwah » Setiap anak Adam itu ada kesilapan ( dosa) dan orang berdosa yang terbaik adalah mereka yang bertaubat" (Riwayat At-Tirmidzi, no 2499, 4/659)
ukhwah » azmil, kata nak tamatkan zaman bujang.. xbaik tunggu lelama..
Andeh » owhhh~ ingat religious talk..tp as long as talk tu pengisian ilmu...ok lea tuh...memberi ilmu pada org laen byk pat pahala insya Allah...mm
Azmil Abrar » specifically di moot court, kuliyyah law..
Andeh » waa....talk di uiam.....bgsnyer....gud luck...cayoik2x...bang azmil...(joe)
Azmil Abrar » insya Allah..talk di UIA malam esok..jemput hadir..
Andeh » salam, bang azmil...smg ceria slalu.. (Andeh: http://andehsilodeh.blogspot.com/)
iz » update! update!
azmilabrar » my take on the current situation..those who live by the sword,will die by the sword..
aDeQ » assabaru minal iman..banyakkan2 bersabar ye..
Azmil Abrar » obama perlu dilihat sebagai "agent of change" oleh masyarakat dunia. tetapi hakikatnya, allahualam..sila rujuk penulisan saya mengenai obama..
intan » sbb rejim zionis xsuke obama ke encik Name?
Name. » sbb obama jd us pres..
intan » sy xphm lg..sila jelaskn..boleh?
azmilabrar » politics intan, politics..
intan » Somehow, i got a very strong feeling that the Israeli attacks will stop either on the 21st or 22nd January or somewhere near that date..Let us wait and see <-- mcm mane encik come to this statement?
joe » salam, bang azmil... selamat bercuti pnjg...wat pe cuti2 nie...
nurhuda » assalamualaikum..salam ziarah..
someone » azmil kenapa tak komen pasal israel vs palestien?
azmilabrar » i wish i have the time to comment on the latest development of the hudud issue..
syahirah » Good topic on YOGA..
anamuslim » assalamualaikum..sila klik pada nama jika berminat untuk jadi contributor ttg isu2 global dan malaysia
nora » Kurang semangat mengakibatkan lebih banyak kegagalan berbanding kurangnya kebijaksanaan atau kemahiran. - Flower A. Newhouse
nora » Perjalanan seribu batu bermula dari satu langkah. - Lao Tze .. Pengiktirafan dan ganjaran datang kepada mereka yang menunjukkan kualiti yang baik dalam perbuatannya. - Aristotle
tun teja » im not challenging or disputing a fatwa issued by the council but people were confused or wanted further explanations on the background of a fatwa..thanks for the info posted
aDeQ » Ya Allah,berkatilah dan permudahkanlah jalan dakwah y ditelusuri hamaba Allah ini..=)
nora » sama- sama..
azmilabrar » nora, terima kasih. saya akan sentuh yang asas selepas artikel yoga..
azmilabrar » sedang menulis tentang fatwa yoga..dan insya Allah menyusul selepas ini adalah Asas-asas Islam..after that maybe communisme,..insya Allah..
nora » salam..sory menyampuk.. blog ni sgt menarik...saya nak bg cadangan boleh tak kalau saudara menambah isu2 kecil.. kerana setiap perkara yg besar bermula dr perkara yg paling kecil..
azmilabrar » dari pihak lain..kalau ada yang bleh sedekahkan telekung, silakanlah..kedua..adakah syarat sah solat wajib memakai telekung? sebelum marah2, kajilah dahulu ye tuan..
azmilabrar » paper hari iniada siar rungutan penduduk bukit antarabangsa yang memarahi JKM kerana tak beri mereka bantuan telekung menyebabkan mereka tak boleh sembahyang raya..pertama, JKM memerlukan sumbangan
azmilabrar » betul, ada beberapa gambar lagi..and lagipun gambar ini disiar Associated Press..bukan dapat dari al-shahab..
i » yarmulk betul ke tu, nape nmpk mcm lukisan yg ditambah...
syuhada » dah ar demam...
azmilabrar » jika anda di dalam main committee lebih mudah..carilah tema yang elok untuk malam tersebut..contohnya, environment, traditional, arabian etc..
azmilabrar » kalau takpun, jika tiada kekuatan, lakukanlah perkara neutral..contohnya comedy sketch dan sebagainya..
azmilabrar » efenem, bagi saya kerjasama itu tiada masalah..dan cuba membuat persembahan yang bermesej, contohnya, drama dan sebagainya..tak semestinya mesej keagamaan, tetapi mesej yang elok seperti humanity
efenem » Assalamualaikum saudara Azmil, boleh beri pandangan tentang majlis keramaian spt Malaysian Night di mana muslims dan non-muslims bekerjasama untuk membuat beberapa performances on stage... Wassalam
aisyah » salam.. lama xdgr citer cik azmil..
Karim » Salam ziarah
ciknad » wish u all the best!
izzatiishak » hayo, kelakarla itu smiley.
izzatiishak » program menarik ketika cuti http://cahaya-kemuliaanku.blogspot.com/2008/10/yus uf-estes-malaysian-tour-23-29-nov.html
azmilabrar » thanks nadiah..will update during semester break insya Allah..
nadiah aini » looking forward to read more, please update, thanks!
nadiah aini » slam, i really enjoy reading this blog, i do hope we may get to kp in tch, express ideas, opinions, issues, everything,
nadiah aini » salam, i enjoy reading this blog, i do jope we may get to kp in tch.
firdaus » salam. aku ada post sstu yg mungkin ada kaitan dgn soklan ko aritu kt aku punya blog... tgk la...
azmilabrar » insya Allah cuti sem nanti i will try to write something..
azmilabrar » due to my hectic schedule..i amunable to sit down and write what i have in mind..however,i will try to make some short remarks for thoughts to keep this blog updated..
azmilabrar » in malaysia nowadays, most people ada dua kerja..their actual job and political analyst.and sadly, most of them think they are well informed, where in fact, they have been duped by smarter politicians
syira » well it seems like most people nowdays like to write what they think..thats great
syira » try this
azmilabrar » banyak posting yang telah ditulis,dicancelkan..sebab tersentuh isu politik..susah nak kawal diri dari menyentuh ttg itu..walaupun sebenarnya benda tu ada kaitan dengan agama..
azmilabrar » iz, kan dah cakap..dekat kelab darul ehsan,ampang..
bibi » Very interesting
izz » salam bro..haritu time org xnk ye2 suro org joing..pstu org nk n mintak alamat tak bg plak..haiya..takmau bg sudey..isk2
kamitaken » updetlah mil.. syok baca nih
aisyah_hanin » salam ziarah.. moga makin byk input mnarik yg dpt d kluarkn..
lmt » usaha yang bagus....
azmilabrar » saya mencari penggerak dakwah non muslim di kampus2 atau mereka yang berminat.satu perjumpaan akan diadakan di ampang,20hb sept ni..ada nak join? sila email sy di azmilabrar@gmail.com
hidupmestihepi~ » macam tak update jep =p
azuraa » alamak, boringnya blog. hehe, kidding. tapi, kalau boleh, tulis la something yang boleh attract remaja. Boleh la org promote blog Abg Mil kat blog org.
titi » owh..fahimtu.jom kita pakat jd poyo
azmilabrar » ialah, kita menjadi lebih tidak baik semata-mata kerana takut orang kata kita skema,alim, poyo..
titi » kenapa nak berubah menjadi lebih tidak baik?
kamitaken » uisshh..manyak sensasi ini blog woo.
sakinah »
azmilabrar » kalau kita berubah menjadi lebih tidak baik semata-mata kerana takut dikutuk orang, kita takkan mencapai apa-apa..